Brzuszki z tuńczyka w oliwie z oliwek 115g





Opis
Ventresca to część tuńczyka ( Thunus albacares ) zlokalizowana w brzusznej części ryby. Charakteryzuje się wyższym udziałem tłuszczu, dzięki czemu ma delikatną i miękką konsystencję, idealną do sałatek lub tapas.
Ryby, które trafiają do naszych konserw są dostarczane codziennie do fabryki maksymalnie 3 godziny po połowie, ponadto korzystamy wyłącznie z naturalnych składników, najwyższej jakości.
Gotowe brzuszki pakujemy do puszki, dodajemy oliwę z oliwek Extra Virgin, zamykamy i poddajemy procesowi sterylizacji, aby zapobiec rozwojowi patogenów w gotowym produkcie.
Starannie wyselekcjonowane, przetwarzane i pakowane ręcznie mięso tuńczyka zalane oliwą z oliwek, ma wyjątkowy smak, delikatną i soczystą konsystencję, a tym samym produkt jest najwyższej jakości.
Nasze produkty są w 100% naturalne, nie zawierają konserwantów, barwników oraz glutenu, a przede wszystkim bogate są w kwasy Omega3, które są tak ważne dla naszego zdrowia.
Wartości odżywcze |
W 100g produktu |
Wartość energetyczna |
869 kJ/ 208 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy nasycone |
12 g 2,2 g |
Węglowodany W tym cukry |
0g 0g |
Błonnik |
0g |
białko |
25g |
sól |
1,5g |
Produkt przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła i ciepła.
Po otwarciu produkt przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia produktu Hiszpania
Okres przydatności do spożycia - 73 miesiące
Dystrybutor: Gasek-Porada S.C. ul. Matejki 63D/2
66-400 Gorzów Wielkopolski