Oliwki Manzanilla nadziewane anchois
Opis
Anchoa to rodzaj ryby z rodziny sardelowatych, występujących w wodach Pacyfiku i Atlantyku. Połączenie właściwości ryb oraz oliwek daje gwarancję wspaniałych wartośći odżywczych.
Oliwki idealnie sprawdzają się podczas kolacji, jako przystawki, bądź jeden z głównych bohaterów wieczoru
Odmiana Oliwek Manzanilla charakteryzuje się okrągłym kształtem, mięsitstym, a zarazem aksamitnym miąższem.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
Wartość energetyczna | 537 kJ /139 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy nasycone |
13.6 g 2,8 g |
Węglowodany w tym cukry |
3 g 0,5 g |
Błonniki |
4,4 g |
Białko | 1,1 g |
Sól | 2,1 g |
Produkt przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu z dala od światła i ciepła.
Po otwarciu produktu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia Hiszpania
Okres przydatności do spożycia - 36 miesięcy
Dystrybutor: Gasek-Porada S.C ul. Matejki 63D/2
66-400 Gorzów Wielkopolski