Producent
Cena
-
od
do
Pasztet wieprzowy iberyjski z papryką 110 g
Pasztet z Mięsa Czarnej świni Iberyjskiej z papryką
Delikatne i zaskakujące połączenie klasycznego pasztetu ze Świni Iberyjskiej z nutą lekko pikantnej papryki. Jeden z naszych bestsellerów!
Składniki: Wątróbka wieprzowa iberico 27%, boczek, mięso wieprzowe, woda, cebulka smażona na oliwie z oliwek, grzyby boczniaki, wino, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, sól, błonnik roślinny z groszku, jajka w proszku, aromat, czosnek, skrobia kukurydziana, papryka 0,4%, przyprawy i zioła
Masa netto
110 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Pasztet wieprzowy z wiśnią 110 g
Pasztet z Mięsa Czarnej świni Iberyjskiej z Wiśniami
To zaskakujące i delikatne połączenie klasycznego hiszpańskiego pasztetu iberyjskiego z innowacyjnym i świeżym akcentem wiśni. Doskonały przykład kuchni nouvelle opartej na tradycji. Świetnie sprawdzi się jako przystawka na kromce chleba.
Składniki: iberyjska wieprzowina, wątroba wieprzowa, tłuszcz wieprzowy, cebula, grzyby, cukier, wiśnia, oliwa z oliwek extra virgin, wino sherry, sól, jaja w proszku, błonnik z grochu, kazeinian, mleko odtłuszczone w proszku, skrobia kukurydziana, syrop glukozowo-fruktozowy
Masa netto
110 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Pasztet z bażanta z dodatkiem trufli 110g
Pasztet z bażanta i trufli 110g
Ten pasztet z mięsa bażanta to wykwintne połączenie delikatnego mięsa bażanta, aromatu trufli i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Idealnie nada się do smarowania chrupiącego pieczywa lub jako przekąska. Będzie dobrze komponować się z wszelkiego rodzaju serami :)
Składniki: Wątróbka drobiowa, gulasz z bażanta 19%, mięso z bażanta 80%, woda, boczek wieprzowy, cebulka smażona na oliwie z oliwek, sól, pieczarki, odtłuszczone mleko w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, sól, błonnik roślinny z groszku, cukier, aromat z trufli, czosnek, skrobia kukurydziana,
Masa netto
110 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Pasztet z borowika 110 g
Pasztet z borowika 110g
To pyszny pasztet, który powstał z pełnowartościowych borowików i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wyśmienita przystawka, idealna do smarowania kromki chleba. Idealny do wzmocnienia smaku świeżego makaronu. Kompletna eksplozja smaku dla każdego miłośnika borowików.
Składniki: borowik szlachetny 30%, pieczarki, cebula, woda, oliwa z oliwek extra virgin 7,5%, brendy, wędzona oliwa z oliwek, białko roślinne, sól
Masa netto
110 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Pasztet z dzika z borowikiem 110g
Pasztet z dzika z dodatkiem grzyba borowika
Ten pasztet z dzika to wykwintne połączenie wątróbki, świeżej dziczyzny i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Ten kremowy pasztet charakteryzuje wyrazista nuta grzybków, która wzbogaca smak i aromatyzuje mięso dzika. Idealny do smarowania krakersów lub chleba.
Składniki: Wątróbka wieprzowa, mięso mielone z dzika 40%, bulion z dzika 36%, boczek wieprzowy, cebulka, grzyby 7%, prawdziwek 5%, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, sól, błonnik roślinny z groszku, jajka w proszku, aromat, czosnek, skrobia kukurydziana, przyprawy i zioła, emulgatory (E450, E451, E452), przeciwutleniacze (E331, E301, E325), konserwanty (E200, E262)
Masa netto
110 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Pasztet z jelenia z winem 110g
Pasztet z dziczyzny z dodatkiem wina PEDRO XIMENEZ
Ten pasztet z jelenia to wykwintne połączenie wątróbki, świeżej dziczyzny i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Ten kremowy pasztet charakteryzuje wyrazista nuta słodkiego wina. Idealny do smarowania krakersów lub chleba.
Składniki: Wątróbka wieprzowa, mięso mielone z jelenia 36%, bulion z jelenia 38%, boczek wieprzowy, cebulka, rodzynki, moscatel 5%, grzyby, wino Pedro Ximenez 2%, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, sól, błonnik roślinny z groszku, jajka w proszku, aromat, czosnek, skrobia kukurydziana, przyprawy i zioła, emulgatory (E450, E451, E452), przeciwutleniacze (E331, E301, E325), konserwanty (E200, E262)
Masa netto
110 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Pasztet z kuropatwy 110g
Pasztet z kuropatwy 110g
Ten pasztet z mięsa kuropatwy to wykwintne połączenie delikatnego mięsa kuropatwy i oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Niepowtarzalny smak i aromat mięsa kuropatwy stanowi idealną bazę do wszelkich past i pasztetów mięsnych.
Pasztet ten wykonywany jest z najbardziej autentycznych i wyjątkowych składników, idealnie nadaje się na przekąskę dla większości smakoszy.
Idealnie nada się do smarowania chrupiącego pieczywa lub jako przekąska. Będzie dobrze komponować się z wszelkiego rodzaju serami :)
Składniki: Wątróbka drobiowa, gulasz z kuropatwy 30%, mięso z kuropatwy 89%, woda, boczek wieprzowy, cebulka smażona na oliwie z oliwek, sól, pieczarki, wino, odtłuszczone mleko w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, sól, błonnik roślinny z groszku, cukier, czosnek, skrobia kukurydziana,
Masa netto
110 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni